søndag den 26. oktober 2014

MoalBoal ✿


Strand, solskin og paradis - ENDELIG!

Turen går til Moalboal




Så kom der endnu en weekends tur, som var længe ventet. Den 3 timers lange bustur var det hele værd, da vi ankom til hotel Club Serena Resort, som ligger direkte ned til white beach, hvor sandet er kridhvidt med muslingeskaller og koralrev. Solen var med os og pludselig føltes det hele ikke så slemt alligevel. Solen kunne farve vores kroppe igen og fylde os med D-vitamin, som var helt fejet væk af Cebu City. 

Vi tog ud og så det populære kawasan falls. Der var hele 3 vandfald, men krævede dog en god tur op i junglen og over vand, i klip klappere?! Åndsvagt fodtøj, men rigtig smuk tur. Vi havde guide med på vores, som kostede os 400 php. Pr. Person. Så næste gang bliver det uden guide til den pris ;-) 
Da vi skulle hjem, begyndte det at regne, men da vi ankom til resortet, skinnede solen atter igen. Har virkelig haft brug for strand og solskin. Bare mærke man var på ferie og på Filippinerne. At se gennemsigtig turkis vand, høre bølgerne og mærke sandet under fødderne  
Det bliver altså ik' bedre end det!















Og Kawasan Falls, som lå ca. 30 min. væk fra resortet.



Ved ikke om man fornemmer det på billedet, men tror aldrig jeg har været i så kold vand før, som der er ved disse vandfald. 

Ved ikke om sikkerheden var iorden? Men vi fik da prøvet noget vi aldrig har prøvet før og vil huske for altid. 
Lidt Indiana Jones agtig og meget grænseoverskridende ;-)





Fantastisk forlænget weekend med alle pigerne som kun har budt sig på herligheder og jeg håber jeg kommer tilbage igen, med kæresten  


...Opdatering af hjemkomsten:
Tilbage til Cebu City, over 3 timers lange bustur med trafik, men en god afslutning på den græske restaurant i Ayala, hvor personalet havde været så søde at pynte fint op til fødselsdag, som vi havde spurgt dem pænt om, da vores Louise blev 23 år. De var så søde og kom ind med dessert med lys i og "happy birthday" sang :-) 


En ny uge begynder, men så er der mindre dage til Danmark.
Mandag begynder ud med dårligt vejr og mega regn?
Velkommen "hjem" til Cebu og øv hvor vil jeg gerne afsted igen til solskin og strand. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar