torsdag den 16. oktober 2014

Tiden flyver afsted シ

Tiden flyver afsted nu og man kan begynde at se at enden er nær. Man holder af børnene som aldrig før og prøver at få de kedelige regnvejrsdage til at gå. En af dagene fik vi købt sæbebobler til ungerne og de var selvfølgelig meget begejstret over det "Mee, Até, mee". Tror nogle af de nye børn aldrig har prøvet det før, så det var en oplevelse værd!

A bubble moment  





Pakke hjemmefra Danmark!!!

Så var vi i Colon downtown, for at hente en pakke til mig hjemmefra. Glæden var ubeskrivelig! En ting helt fra dem derhjemme, sendt med kærlighed. En helt kasse lakridser - mums!


Adressen til postkontoret er Colon post office, Pair 1. 
For at sende en pakke hjem til Danmark, hvis man ligesom jeg har overvægt, kan man sende det på flere måder:

Skib: 
Fragt tid: 2-3 mdr. 
Pris: Første 3 kg. 1477 php. Derefter 166 php. pr. Kg. 
Pris Eksempel: 20 kg. - 5776 php.
10 kg. - 4116 php. 
Max vægt: 30 kg. 

Fly: 
Fragt tid: 2-3 uger (express 7-10 dage)
Pris: Første 3 kg. - 2265 php. Derefter 402 php. pr. Kg. 
Pris eksempel: 10 kg. - 5079 php. 
20 kg. - 9099 php. 
Max vægt 20 kg. 

Ved siden af Postkontoret ligger der et meget gammelt Ford, som vi besøgte. Meget hyggeligt at se lidt græsområder, der er en sjældenhed hernede i indre by. 


Bollywood-Moviestar for en dag 

I tirsdags fik vi et tilbud fra en af vores medstuderende, som var statist i en Bollywood film med flere af de studerende hernede - om vi også havde lyst til at joine. Signe og jeg sprang hurtig på ideen og tænkte det ville være en sjov oplevelse. Optagelserne foregik ude på et kæmpe gammelt skib, lagt til kaj på Mactan. Vi var 10 i alt, som skulle spille rige gidsler taget til fange af nogle pirater som så skulle redes. Dagen var lang og optagelserne lange, men alt i alt en rigtig fed oplevelse og kan ses på Youtube til maj haha. 



Smuk udsigt fra skibet 


Støtbrysterne kræft-kampagne 

Igår var vi med til et kæmpe arrangement i Ayala Centret. En støtbrysterne kræft-kampagne - "ThinkPink in October". Vi betalte 50 pesos for indgangen, for at joine 100 vis af andre mennesker, iført sig pink - klar til at danse Zumba. Det sker hver onsdag i oktober måned. Der var zumba-instruktører på en scene der instruerede os i hvad vi skulle gøre. Der var selvfølgelig flest filippinere, tror faktisk kun der var os, som de eneste hvide. Forestil jer hvilken opmærksomhed det har givet. Ikke nok med vi var hvide, var det midt inde på en plads, hvor hele Ayala kunne følge med. Flere af filippinerne ville have billede med os, som er blevet mere og mere normalt hernede? Ved egentlig ikke hvorfor det er "så sjovt" at få et billede med en "hvid", man føler sig som en kæmpe stjerne nogle gange og har ikke tal på hvor mange der har et billede med os på :-) Men musikken var skruet op på sit højeste og vi dansede for 2 timer. Sveden haglede ned, så måtte tage en pause flere gange, uforstående overfor hvordan flere ældre filippinerne kunne holde ud (tror de har været 60+) Men virkelig sjov oplevelse og måske man skulle joine næste onsdag ;)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar