mandag den 6. oktober 2014

Oslob



✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ 

Så kom weekenden hvor vi skulle til Oslob, som ligger helt syd på Cebu-Øen. Vi tog en bus fra South bus terminal, der kostede os ca. 149 php. Turen derned tog ca. 3 timer og så var vi fremme på vores hotel kaldt Sascha's Lodge ✩✩, som umiddelbart ikke er noget at råbe hurra for. Det ok standard og vi fik fra fredag-søndag for 100 kr. Der var en smuk udsigt direkte til havet, men byen var meget lille og helt ødet, som i, at der ikke rigtig var nogle lækre steder at spise, andet end gadekøkkener. Så vi besluttede os at få det bedste ud af det, opleve en masse fede ting hele næste dag og tage hjem om aften, så vi havde en hel søndag i Cebu til at slappe af med noget god mad. 
Om lørdagen havde vi sat en helt dag af til at svømme med hvalhajer, snorkle og se vandfald. Kostede os 2200 php, for sådan en pakke via. hotellet. Tror man ville kunne gøre det lidt billigere hvis bare man skal svømme med hvalhajer (1500 php) og se vandfald. Men alle pengene værd! Har aldrig set et smukkere vandfald før. Vandet var utrolig koldt at komme ned i, men rigtig smukt! Svømmeturen med hvalhajerne var rigtig grænseoverskridende og tror godt man kunne mærke på mig jeg var bange, men fik da et par billeder ud af det ;-) 
Man kan sagtens lave en endags-tur ud til Oslob, hvis man kommer fra Cebu af. Det vil jeg anbefale! Man skal bare tidlig op, da vandet er smukkere om morgen. Vi var selv oppe kl.06:30. 
Vi fik også snorklet ude ved en Ø, der tog ca. 20 min. fra hvor hvalhajerne var. Der var en smule koralrev, men har set smukkere. Dog havde vi ikke vejret med os, så det ødelagde det lidt. Men alt i alt virkelig smuk oplevelse.

✿ 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar