torsdag den 13. november 2014

Førstegangs oplevelse på MacDonalds

MacDonalds 
For første gang...

Takket være alle jer derhjemme, som har doneret penge ned til vores unger på Rise Above Centret, har vi fået arrangeret endnu en tur ud af huset på MacDonalds, som de aldrig har prøvet før i deres liv. De fleste af børnene, har som sagt aldrig kørt i bil før og de fleste kender ikke rigtig MacDonalds hernede, da de nok ikke har råd til sådanne steder. 

Ungerne var vilde med det! De fik alle en Happy Meal med legetøj - én slags til pigerne og én anden slags til drengene. Det var ikke alle som spiste hele deres burger, men pomfritterne røg ned hurtigt :-) Nida og Camalida var også meget betaget af, at der var frit valg på alle hylder for dem og alligevel var de beskedende at vælge den mindste burger på menukortet. Ungerne fik en oplevelse de aldrig har prøvet før og deres glæde gør den lille forskel. At de altid vil tænke tilbage på den dag og kunne huske nogle gode minder, som vi har givet dem og jer derhjemme 

Der blir ventet spændt
Er det ikke bare sødt! :) Så søde til at passe på hinanden. Her er det søde Jasmin der passer på den mindste pige i flokken, Princess Kate. 








Legetøjet der hørte med i Happy Mealen, var helt sikkert en succes!











...Og hjem og lege med legetøjet :-) 


En lille sød video af børnene der nyder deres Happy Meal :-) 



Igen rigtig mange tak til allesammen, der ga' ungerne denne oplevelse 
♡ ♡ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar