tirsdag den 4. november 2014

Jule - Klippe/klistre dag ☃ ✄

Julestemning 


Vi fik flettet lidt julehjerter, som børnene kunne få lov at sætte på træet. Det var de meget betaget af.




Julestemningen er for længst begyndt på Filippinerne med sang på gaderne, shoppingcentrene og supermarkederne, men idag satte vi den også igang på centret.
Børnene har fået sat et kunstigt juletræ op, som de gemmer hvert år, med lidt julepynt på. Det har de stående henne i et hjørne. Så har vi været ude og købe lidt materialer af karton, sakse, lim og nye farver, så børnene kunne dekorere nogle hjerter, engle og juletræer, imens vi hørte julesange. Børnene var helt vilde med at få øvet finmotorikken og vi kom alle i julestemning kan i tro.




Selv Princess-Kate på kun 2 år, fik øvet finmotorikken :-)


Er englen ikke sød? :-)


Og så kom alle de farvelagte julehjerter og juletræer op at hænge

☃ 

Senere på dagen tog vi til Colon downtown, som skulle være det billigste af det billigste. Her fik vi købt 15 stk. Julegaver der indeholder en slags skoletaske, som vi har set rigtig mange skolebørn render rundt med, når de går til skole, en malebog, tusser, farver, et penalhus med blyant, viskelæder, lineal og blyantspidser. Dem fik vi pakket ind i fint julepapir og bånd. Derudover har vi købt nissehuer - én til dem hver. En masse malebøger, blyanter, farver, viskelæder, blyanspidser, hvidt papir - generelt en masse skolematerialer, som de har manglet, når teacher Nida har undervisning med dem. Så er der købt lidt bolde, puslespil, memory game og hårelastikker. 

Er sikker på børnene bliver vilde, når de ser de helt nye malebøger, da deres gamle er fyldt op. Selvom det er en masse materielle ting, som børnene får - er det lige præcis hér man føler man gør en forskel for nogle børn, som ikke har ret meget og vil sætte pris på lige netop disse ting. 

I kan tjekke hvad julegaverne består af, samt de købte materialer på blog indlægget 
"Gør en forskel ♡"



Nærhed fra ungerne 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar