tirsdag den 18. november 2014

Pandekage dag

Idag havde vi købt ind til hjemmelavet pandekager, så vi kunne hygge med børnene. Dagene bliver efterhånden mindre og børnene er så glade hver gang vi kommer ind af døren :) 
De råber "Ateeeee" og kommer løbende med åbne arme for at give et kram 
De sidste dage har alle 15 børn været på institutionen og det rigtig rart, når tiden er ved at rende ud. Så kan man mærke de er glade for at komme. Komme for at lære noget, lege med de andre og hygge med os studerende.

Ingredienserne blev hevet frem, så børnene kunne hjælpe til med blandingen. De fik lov til at røre rundt, slået et æg istykker, som nogle fandt meget sjovt og andre helst ville springe over. Nok ikke noget de har prøvet før hehe. Så fik de lov til at mærke konsistensen af mel og synes også det var mægtig sjovt, som i kan se på billederne ;-) 

Da de havde haft "relax-time" / set Disney film, var pandekagerne klar og de røg lige ned! Vores lille fyr Jacob spiste hele 3 store pandekager - så var vist en succes. MUMS hihi 

Camalida og Nida fik selvfølgelig også lov til at smage, selvom det svært at få overtalt deres taknemmelighed til at sige ja. 






Rigtig hyggelig dag og børnene hyggede sig - det er det vigtigste  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar